Duminică, 19 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 8 noiembrie 2018, ora: 14:21
rss
 

Încă o secție modernizată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Acest articol conţine 3 poze
Încă o secție modernizată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova

Secția de Neurologie II din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova a fost prezentată astăzi, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Secția dispune acum de un sistem de climatizare, paturi noi și aparatură medicală performantă. Investiția a costat aproximativ cinci miliarde de lei, iar banii au fost alocați de către Primăria Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Ministrul Muncii și Justiției Sociale și fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a acordat o atenție deosebită sănătății, investind foarte mult în spitalele municipalității pe toată perioada mandatului său de primar. Actualul  primar din Bănie, Mihail Genoiu, a continuat investițiile în spitalele Craiovei fiind o prioritate pentru municipalitate. Au fost modernizate și reabilitate majoritatea unităților medicale aflate în subordinea Primăriei. Astăzi s-a inaugurat Secția de Neurologie II, care dispune acum de sistem de climatizare, saloane proaspăt igienizate și dotate cu paturi și aparatură ultramodernă.

O astfel de investiție aduce un plus unității medicale și asigură condiții dintre cele mai bune atât pentru angajați cât și pentru pacienți.

 

Primăria Craiova continuă investițiile în sănătate începute în mandatul de primar al doamnei 

Lia Olguta Vasilescu! Astăzi am inaugurat investițiile făcute la clinica de neurologie 2 din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

Un întreg etaj a fost renovat și modernizat, dar și dotat cu mobilier specific și aparatură. Felicit tot colectivul pentru că au susținut în permanență inițiativa  reabilitarii secțiilor, pentru că se întâmplă de multe ori în alte părți ca banii de investiții alocați să nu poată fi folosiți, la sfârșitul anului banii revin la Primărie și investiția nu s-a realizat. Mai avem un proiect cu secția de recuperare și sperăm ca până la sfârșitul anului să ne mai chemați o dată aici să vedem o altă secție reabilitată. După cum știți toate spitalele din Craiova sunt în același ritm, spitalul Victor Babeș are două proiecte foarte îndrăznețe, unul este de reabilitare termică a corpului central care este depus la Ministerul Dezvoltării, care a trecut de toate fazele și așteptăm semnarea contractului de finanțare și altul pentru construirea unei noi locații noi, o secție de radiologie. La spitalul Filantropia se lucrează la secția de hematologie și este depus proiectul de reabilitare a ambulatoriului, de asemenea așteptăm sugestii de la conducerea celor trei spitale pentru anul 2019 pentru a putea continua cu investițiile”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.