Joi, 13 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 31 octombrie 2018, ora: 08:50
rss
 

U Craiova s-a calificat în sferturi cu 4-1

U Craiova s-a calificat în sferturi cu 4-1

În cadrul optimilor de finală ale Cupei României U Craiova a învins echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele, calificându-se în sferturile competiției. Deși au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, teleormănenii nu au putut ține pasul cu formația lui Devis Mangia și au cedat în cele din urmă. Oltenii au întors soarta meciului și au câștigat cu scorul de 4-1.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Circa 300 de suporteri au încurajat Ştiinţa la prima prezenţă a ei la Turnu Măgurele, stadionul fiind plin, în condiţiile în care biletele au costat 50 de lei. 

După meci, Devis Mangia a spus: „Suntem în sferturi, acum ne gândim în februarie la Cupa României. Cred că am învățat ceva și din acest meci. La pauză am schimbat ceva. Nu a fost doar problemă de jucători, am considerat că nu am jucat foarte bine în prima repriză. Băieții au înțeles mesajul meu. A fost important pentru mine să le dau minute lui Briceag, Ferreira, Meza Colli, Rocha. Pe Bărbuț, Mihăilă, Mitriță, Kelic i-am menajat. Markovic are o problemă la genunchi. Acum avem un lot mai complet, când am început sezonul nu aveam. A fost incredibilă peluza noastră. Azi e marți, iar 300 de suporteri au fost aici. Le mulțumesc".

Următorul meci al alb-albaştrilor este vineri, în prima etapă a returului sezonului regulat al Ligii I, în deplasare, cu Poli Iaşi, de la ora 21. 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.