Marţi, 23 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 19 octombrie 2018, ora: 08:43
rss
 

Pistoale deţinute ilegal şi cocaină descoperite de poliţişti la o percheziţie

Pistoale deţinute ilegal şi cocaină descoperite de poliţişti la o percheziţie

Mai multe bunuri deţinute ilegal au fost descoperite de poliţiştii doljeni în cursul acestei zile, la o percheziţie domiciliară, în comuna Pieleşti. Cinci pistoale neletale, muniţie şi cocaină, au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor .

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti şi o grupă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Pieleşti, la locuinţa unui tânăr de 26 de ani.

 

În urma percheziţiei domiciliare, au fost depistate patru arme (pistoale) neletale, calibrul 9 mm, un pistol neletal, calibru 8 mm, 216 cartuşe neletale şi 15 bile din material plastic, transparent, ce conţineau o substanţă pulverulentă de culoare albă, respectiv cocaină.

 

Din cercetări a rezultat că armele şi muniţia ar fi fost cumpărate, în cursul lunii octombrie a acestui an, din Bulgaria şi introduse în România, fără a fi declarate organelor vamale de control.

 

Bunurile deţinute ilegal de către tânărul de 26 de ani au fost ridicate, iar în cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată, precum şi infracţiuni prevăzute de legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

 

Dosarul a fost înaintat, cu propunere de declinare a competenţei, către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, unitate competentă cu soluţionarea, în vederea luării măsurilor legale.

 

 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.