Miercuri, 18 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 17 octombrie 2018, ora: 09:08
rss
 

Poliţiştii doljeni au reprezentat cu onoare ţara noastră, într-o importantă competiţie sportivă

Poliţiştii doljeni au reprezentat cu onoare ţara noastră, într-o importantă competiţie sportivă

În perioada 08 - 12 octombrie a.c., echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a participat la Turneul International Police Association (I.P.A.) 2018, desfăşurat în Olanda, unde au obţinut rezultate foarte bune.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Această competiţie constituie un adevărat campionat mondial de minifotbal pentru echipele din sistemul de ordine şi apărare națională, ajunsă la cea de-a 36-a ediție şi reunind la start peste 180 de echipe de fotbal din 38 de state.

 

Poliţiştii doljeni au fost repartizați în grupa I, alături de echipe din Slovacia, Ucraina, Germania, Belgia, Olanda, Italia, şi Franța şi au reuşit să ajungă în optimile competiţiei, în urma unui parcurs remarcabil - 7 victorii şi o înfrângere la scorul de 0-1, împotriva echipei Academia Kiev din Ucraina, echipă ce avea să îşi adjudece trofeul.

 

În optimile de finală ale competiției, doljenii au învins echipa Forțelor Aeriene Olandeze, după executarea loviturilor de la 7 m, în timpul regulamentar scorul fiind  1-1 şi s-au calificat în sferturile de finală.

 

În această fază a competiţiei, echipa noastră a întâlnit echipa naționala a Croației, doljenii pierzând partida cu scorul de 0-2.

 

Turneul a fost câștigat de Academia Kiev din Ucraina, care a învins în finala mare naționala Croației cu 5-0, cele două echipe fiind singurele care au reuşit să învingă echipa de fotbal a polițiștilor doljeni.

 

Echipa noastră a fost antrenată şi coordonată în teren de către profesorul Daniel Ciocanescu, în poartă a fost Sălceanu Ionuţ, iar jucătorii au fost Popescu Victoraş, Florescu Sorin, Dinuică Laurenţiu, Roşca Alexandru Stefanita, Ştoiu Bogdan, Prună Radu, Nicolin Alin, Pătru Constantin, Grigore Madalin, Stuparu Constantin şi Călărăşanu Cătălin.

 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.