Duminică, 18 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 3 octombrie 2018, ora: 08:11
rss
 

Carlo Colombara, la Opera Română Craiova

Acest articol conţine 4 poze
Carlo Colombara, la Opera Română Craiova

Opera Română Craiova deschide stagiunea 2018-2019 cu o reprezentație specială a spectacolului „Don Giovanni” programat pentru data de 6 octombrie 2018, de la ora 19.00, la Cercul Militar,reprezentație carese bucură de o distribuție de excepție.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Invitatul special Carlo Colombara va interpreta rolul titular, iar soprana italiană Elena Lo Forte va da viață Donnei Elvira. Alături de alți trei soliști invitați Francesco Baiocchi (Leporello), Kakhaber Shavidze (Il Commendatore) și Alessandro D’Acrissa (Don Ottavio), Renata Vari, îndrăgita soprană a Operei Române Craiova, debutează în rolul Donna Anna, iar Noemi Modra și Dragoș Drăniceanu vor fi Zerlina și Masetto.

 

Unul dintre cei mai renumiți bași ai zilelor noastre, Carlo Colombara a urcat pe cele mai importante scene lirice din lume, fiind frecvent invitat de Covent Garden, Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala di Milano, Wiener Staatsoper și multe, multe altele. Aclamat pentru intensitatea muzicalității sale, faimosul solist va urca pe scena craioveană, oferind publicului din România privilegiul de a-l asculta.

 

Cu o voce inconfundabilă și o expresivitate aparte, solista italiană Elena Lo Forte abordează cu o atent reliefată forță un vast repertoriu, fiind bine cunoscută pe scenele unor importante teatre de operă din Italia și fiind răsplătită cu aplauze și pe alte scene europene, dar și în Asia și America

 

Cei doi soliști invitați se află pentru prima dată în România. Mult-aşteptata reprezentaţie, care reunește Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, se bucură de prezenţa maestrului Walter Attanasi la conducerea muzicală, de asemenea în dese rânduri invitat al unor companii de operă importante precum Teatro alla Scala di Milano, lArena di Verona, Opera di Roma și numeroase altele.

 

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi al Consiliului Local al Municipiului Craiova.

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.