Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 17 septembrie 2018, ora: 10:43
rss
 

Elevii Liceului Tudor Arghezi din Craiova au ieșit la curățenie! Let’s Do It!

Acest articol conţine 4 poze
Elevii Liceului Tudor Arghezi din Craiova au ieșit la curățenie! Let’s Do It!

Elevii Liceului “Tudor Arghezi” din Craiova în frunte cu coordonatorul Mirela Carmen Neguț împreună cu cadre didactice și părinți au participat, sâmbătă, 15 septembrie, la „Ziua Națională de Curățenie”, campanie de ecologizare „Let’s Do It, România!”, organizată în scopul strângerii deşeurilor aruncate necorespunzător în mediul înconjurător.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Această iniţiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociaţia „Viitorul în zori”, se desfăşoară la nivel naţional şi reprezintă una dintre cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

Echipa de curățenie a Liceului „Tudor Arghezi” formată din elevi, cadre didactice și părinți au mers în zona Aeroportului din Craiova pentru a aduna gunoaiele.

Ziua de Curăţenie Naţională, eveniment ajuns la a VI-a ediţie este cea mai mare mişcare socială din ţară dedicată ecologizării mediului înconjurător.

“Ne-a făcut o deosebită plăcere să ne alăturăm acestei inițiative și îmi doresc să se implice în astfel de acțiuni cât mai multe persoane. Elevi și cadre didactice ale Liceului “Tudor Arghezi”, precum și părinți au răspuns apelului lansat de campania „Let`s do it, Romania!” și au decis ca prima parte a zilei de sâmbătă să o petreacă altfel, cu mănuși și saci de gunoi la acțiunea de curățenie generală. Au participat elevii claselor a III-a B, a V-a, a VII-a și a IX-a, însoțiți de cadrele didactice Olga Cojocaru și Daniela Florescu, precum și părinții elevilor”, a spus coordonatorul Liceului “Tudor Arghezi” la această acțiune, Mirela Carmen Neguț.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.