Luni, 17 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 14 septembrie 2018, ora: 11:17
rss
 

Start în Craiova Super Rally

Start în Craiova Super Rally

Mai puțin de 24 de ore au rămas până la start.Craiova Super Rally se desfășoară în acest weekend în Municipiul Craiova, cu peste 30 concurenți înscriși la start. Printre aceștia se număra și nume importante din toate disciplinele motorsport, precum Lucian Răduț, Titi Aur, Bogdan Marisca sau Dani Otil.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Publicul va putea obține autografe de la echipajele preferate în Piața Mihai Viteazul vineri, începând cu ora 19:00. Concursul va începe sâmbătă,  cu o manşă de recunoaștere, programată la ora 8:30. Opel Insignia G Siva deschide competiția, iar concurenții vor lua startul în manșele de concurs începând cu ora 10:00. Manșele finale se vor desfășura între orele 16:30 și 17:00, unde primii trei concurenți din fiecare clasă se vor bate pentru podium. Cei mai buni piloți vor urca pe podium în cadrul festivitătii de premiere sâmbătă, de la ora 17:30.

Evenimentul este organizat de Club Sportiv AMC Racing, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova. De asemenea, Opel Plusauto Craiova este și anul acesta un partener de încredere în organizarea Trofeul Craiova Super Rally. Pe toată durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.