Marţi, 26 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 22 februarie 2018, ora: 11:55
rss
 

În arestul poliției după ce a fugit 2 zile de oamenii legii

În arestul poliției după ce a fugit 2 zile de oamenii legii

În data de 19 februarie 2018, în jurul orei 1230, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada A. I. Cuza , a observat în trafic un autoturism 4x4, care se deplasa din direcția bloc S200 spre Universitate.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Polițiștii l-au recunoscut pe conducătorul auto care se afla la volanul acestui autoturism, întrucât îi întocmiseră dosar de cercetare penală în data de 01.12.2017 pentru conducere sub influența alcoolului (rezultatul ulterior al alcoolemiei a fost de 0,95 la mie). Este vorba despre V. SORIN, de 33 ani, din Craiova.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit faptul că   permisul de conducere, emis de autoritățile din Mexic,  figureză reţinut - fără drept de conducere.
Având în vedere toate acste aspecte, polițiștii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire a acestuia.
 Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul agenților, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe str. A. I. Cuza, apoi pe sens interzis pe str. N. Bălcescu , sector de drum cu sens unic, unde acesta a lovit mai multe autoturisme parcate, precum şi mai multe autoturisme ce circulau regulamentar întrucât îi îngreunau deplasarea.
Unul dintre agenții de poliție a coborât din autospeciala poliţiei şi a efectuat uz de armă regulamentar, somând în prealabil conducătorul auto, după care a tras 2 focuri de armă, unul în plan vertical şi altul  în pneul din partea dreaptă spate a autoturismului care şi-a continuat deplasarea, fiind găsit abandonat şi neasigurat pe str. Ulmului din Craiova, iar conducătorul auto a fugit.
 
După producerea evenimentului, în perioada 19-21.02.2018,  bărbatul s-a sustras cercetărilor, însă miecuri seara, în urma activităţilor specifice desfăşurate de lucrătorii Biroului Rutier, V. SORIN a fost depistat și condus la sediul subunității de poliție.
 
 În cauză s-a dispus reunirea dosarului penal întocmit la data de 01.12.2017, în care numitul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 336, alin. 1 din C.P. cu dosarul penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 335, alin. 2 din C.P.
Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier, la data de 21.02.2018 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de persoana în cauză, acesta dobândind calitatea de suspect.
Totodată, polițiștii au dispus reţinerea suspectului V. SORIN, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 21.02.2018, ora 1820, urmând ca măsura să expire la data de 22.02.2018, ora 1820.
Suspectul Velcu Sorin a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Dolj. 
 
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.