Marţi, 26 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 22 februarie 2018, ora: 10:51
rss
 

Primarul Mihail Genoiu: Locuințele construite pe strada Caracal nu vor fi acordate gratuit sau închiriate

Primarul Mihail Genoiu: Locuințele construite pe strada Caracal nu vor fi acordate gratuit sau închiriate

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a ținut să aducă lămuiri în ceea ce privește construirea ansamblului rezidențial de pe strada Caracal.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

“A apărut în spațiul public o informație total eronată cum că vom continua construirea ansamblului rezidențial de pe strada Caracal ca locuințe sociale. Într-adevăr anul acesta am bugetat primele două blocuri din acest ansamblu rezidențial dar locuințele vor fi vândute după finalizare iar investiția va fi recuperată. Aceste locuințe nu vor fi acordate gratuit sau închiriate de către municipalitate, nu vor fi locuințe de tip ANL.

Mai mult, conform contractului cu firma Shandong Ningjian Construction, în urma nefinalizării proiectului, Primăria Craiova a preluat cu titlu gratuit toate investițiile deja realizate de către această firmă: proiecte, avize precum și construcțiile deja existente. 
Așadar, singura pierdere pentru craioveni este timpul scurs de la demararea investiției și până în acest moment, în rest discutăm doar de câștiguri: toate cheltuielile pentru aducerea în acest stadiu a proiectului fiind suportate de către constructor și cedate cu titlu gratuit Primăriei Craiova. Și nu este vorba de o sumă mică: 8 milioane de euro. 

O sumă de 9.366.000 lei este alocată demarării lucrărilor la ansamblul rezidențial. Se lucrează la ora aceasta la caietul de sarcini pentru execuție, primele blocuri se vor face pe un acord cadru pentru realizarea lor și se va începe execuția încă din acest an.", a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.