Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 5 februarie 2018, ora: 08:38
rss
 
Paris, o destinatie dincolo de moda

Wizz Tours propune turiştilor pachete de zbor şi cazare din şase oraşe din România, dar şi o promoţie specială pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Wizz Tours propune turiştilor pachete de zbor şi cazare din şase oraşe din România, dar şi o promoţie specială pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Parisul este oraşul de care turiştii nu se plictisesc niciodată şi pe care aleg să îl viziteze cu plăcere indiferent de perioada anului. Mai mult, se spune că începi să îl descoperi cu adevărat abia de la a treia sau a patra vizită. Sunt atât de multe motive pentru a-l alege ca destinaţie de city break sau vacanţă mai lungă, fiind, de altfel, unul dintre cele mai vizitate oraşe din lume, cu peste 14 milioane de turişti numai anul trecut.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Platforma de călătorii Wizz Tours ce pune la dispoziţia turiştilor pachete de cazare şi bilete de avion în întreaga reţea Wizz Air, dispune de oferte de călătorie pentru Paris din nu mai puţin de şase oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

 

“Pot afirma că Parisul este una dintre cele mai populare destinaţii din România, dovadă şi numărul mare de zboruri Wizz Air spre capitala Franţei de pe şase aeroporturi locale. Venim în întâmpinarea turiştilor cu un număr foarte mare de locuri de cazare, de la hoteluri pline de istorie din zona Champ Elysee, la cele de tip boutique de pe malul Senei, sau hosteluri cu preţuri accesibile pentru tineri sau studenţi. În ceea ce priveşte preferinţele tipurilor de cazare în Paris, 61% dintre turiştii români preferă hotelurile de trei stele, 8% pe cele de patru şi 19% le aleg pecele de două stele. Durata medie a unei vacanţe în această destinaţie este de patru zile”, spune Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

 

Anul trecut, pentru Paris, cel mai ieftin pachet Wizz Tours rezervatde o persoană a avut o valoare de 131 de euro (zbor şi trei nopţi cazare) şi de 162 de euro pentru două persoane, trei nopţi cazare + zbor. La polul opus, cel mai scump pachet rezervat, a însemnat 1.502 euro, o persoană, 9 nopţi de cazare. “Anul acesta, luăm în considerare o creştere a cererii pentru pachetele Wizz Tours pentru destinaţii ca Parisul şi Franţa, în general”, completează directorul Wizz Tours.

 

INLOVE10 – cod de reducere pentru pachetele rezervate până în 6 februarie

 

Se spune pe bună dreptate că Parisul este cel mai romantic oraş din lume, aşadar, în această perioadă dedicată Zilei Îndrăgostiţilor, Wizz Tours oferă turiştilor o reducere specială: la rezervarea pachetelor de minimum 3 nopţi cazare şi zbor până în 6 februarie, ei beneficiază de 10 euro discount/per noapte de cazare/rezervare*. Oferta este disponibilă pentru toate destinaţiile oferite de Wizz Tours.

 

 

 

 

 

PACHETE WIZZ TOURS ZBOR ŞI CAZAREPENTRU PARIS

 

Oraşul de plecare

Ziua plecării

Numărulde nopţi

Preţuri începând de la**

Bucureşti

10 februarie

5 nopţi * (se poate aplica promoţia INLOVE10) 

1.871RON/persoană

Cluj Napoca

22 februarie

3 nopţi * (se poate aplica promoţia  INLOVE10)

1.197RON/persoană

Iaşi ***

12 iulie

3 nopţi

934 RON/persoană

Sibiu ****

6 iulie

3 nopţi

1.424RON/persoană

Timişoara

17 februarie

3 nopţi

1.110RON/persoană

Craiova

11 februarie

2 nopţi

687RON/persoană

 

 

 

* Codul promoțional INLOVE10 este valabil până pe 6 februarie 2018, ora 23:59, ora Europei Centrale și de Est, și se aplică pentru pachetele zbor+hotel disponibile pe wizztours.com, pentru călătoriile din perioada 3 februarie 2018 – 31 octombrie 2018, cu durata de minimum 3 nopți. Pentru a profita de această promoție, introduceți codul promoțional „INLOVE10” în pagina de căutare wizztours.com înainte să lansați căutarea. Codul promoțional de mai sus oferă o reducere în valoare de 10 EUR, care se poate folosi o singură dată per rezervare, valabilă numai pentru rezervările noi cu până la 9 pasageri. Codul nu poate fi combinat cu alte reduceri.

**Preţul pachetelor este pe persoană şi include zbor şi cazare, cu toate taxele obligatorii incluse. Preţul poate varia în funcţie de numărul de nopţi rezervate. Preţurile pachetelor menţionate mai sus sunt disponibile într-un număr limitat şi sunt valabile la data de 01.02.2018, pe wizztours.com.

*** Destinaţie disponibilă în reţeaua Wizz Air din iulie 2018.

****Destinaţiedisponibilă în reţeaua Wizz Air din iunie 2018.

 

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.