Joi, 21 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 23 ianuarie 2018, ora: 09:58
rss
 

Polițiștii doljeni au identificat autorul unei infracțiuni de omor

Polițiștii doljeni au identificat autorul unei infracțiuni de omor

Poliţiştii doljeni din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au identificat ieri un bărbat de 20 de ani, din comuna Caraula, care a săvârşit infracţiunea de omor.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În ziua de 23 decembrie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că V.ANICA de 86 de ani, din comuna Caraula, judeţul Dolj, a fost găsită decedată, cu un cuţit în spate, la domiciliul său unde locuia singură.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă însoţită de procuror criminalist şi medic legist, care au constatat faptul că victima a fost găsită cu faţa în sus pe podeaua camerei cu un cuţit de bucătărie în zona toracică posterior.

Prin eforturile conjugate ale colectivului constituit în cauză, în urma unor activităţi de cercetare şi criminalistice, a fost identificat autorul faptei, M. ILIE, de 20 ani, din comuna Caraula, judeţul Dolj, persoană inclusă în cercul de bănuiți încă din primele cercetări efectuate de oamenii legii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă pentru infracţiunea reţinută în sarcina sa, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

 
 
 
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.