Joi, 21 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 3 ianuarie 2018, ora: 13:46
rss
 

Leuțul are nevoie de un nume!

Leuțul are nevoie de un nume!

Leuțul, răsfățatul Grădinii Zoologice din Craiova, are nevoie de un nume. Din acest motiv, lansăm un concurs pentru a-i alege un nume cât mai potrivit. Vă invităm astfel să lăsați cât mai multe comentarii cu sugestiile dumneavoastră pe pagina de socializare a instituției, Raadpfl Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Câștigătorul va fi cel care primește cele mai multe aprecieri (Like-uri) până la data de 22 ianuarie ora 23:59. Cel care va câștiga acest concurs va avea posibilitatea să petreacă câteva ore în Grădina Zoologică, să facă un tur al adăposturilor însoțit de administrator. În plus, va primi și o diplomă care să-i ateste calitatea de naș.

Leul de la Grădina Zoologică din Craiova împlinește săptămâna viitoare două luni. În urmă cu câteva zile a fost imunizat. Este adăpostit în continuare în birourile din clădirea administrativă, este hrănit cu lapte praf, are toată atenția de care are nevoie.

Perioada critică a fost depășită, însă rămân în continuare riscurile specifice animalelor născute în captivitate. Reamintim faptul că animalul nu a fost hrănit de leoaică, motiv pentru care acesta a fost separat și a avut nevoie de perfuzii și atenție specială din partea medicilor veterinari.

Începând de săptămâna viitoare, leul va fi adăpostit într-o zonă de carantină, într-o cușcă specială, în cabinetul medicului veterinar.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.