Duminică, 21 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 28 decembrie 2017, ora: 09:05
rss
 

Începe modernizarea Pieţei Gării

Începe modernizarea Pieţei Gării

Astăzi, 27 decembrie 2017, Primăria Craiova anunță că s-a semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 „Cea mai amplă investiţie derulată în ultimii ani de societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene este pe cale să înceapă, după ce, miercuri, 27 decembrie 2017, SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL a semnat cu firma SC ALDU CONSTRUCT SRL Craiova, contractul de lucrări pentru modernizarea Pieţei Gării", a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

Firma constructoare a fost desemnată câştigătoare a licitaţiei publice, în baza unei oferte de 473.617,53 lei, fără TVA, cu aproape 50.000 de lei sub valoarea estimată, de 522,831 lei, fără TVA.

Piața Gării, cea actuală, va fi demolată în întregime, pe același amplasament urmând să fie ridicată o piață nouă. Va fi închisă perimetral complet, dar în sezoanele mai călduroase va exista posibilitatea de a se deschide una dintre laturi, pe care vor fi amplasate uşi de tip rulou. Noua piaţă va fi modernă şi practică, va avea măsuțe noi, cu galantar pentru produse lactate, cu vestiare, cu spații destinate pentru flori”, menţionat directorul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, Alin Mărăcine.

Termenul de execuţie a noii clădiri a Pieţei Gării este de şase luni, ordinul de începere a lucrărilor urmând a fi dat în 15 ianuarie 2018.    

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.