Duminică, 19 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 18 decembrie 2017, ora: 09:15
rss
 

Universitatea încheie anul 2017 pe locul 3, învingând liderul într-o atmosferă superbă

Universitatea încheie anul 2017 pe locul 3, învingând liderul într-o atmosferă superbă

Campioana Unei Mari Iubiri va ierna pe locul 3 în Liga I Betano, cu 43 de puncte obținute. În ultimul meci din 2017, Universitatea Craiova a învins cu 2-1 liderul Ligii I, CFR Cluj. Clubul Universitatea Craiova mulțumește tuturor celor care au fost alături de alb-albaștri, atât din tribunele stadionului, cât și din fața micilor ecrane. A fost meciul tău, a fost victoria ta.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 


Alb-albaştrii au avut un public extraordinar la ultimul meci din acest an. Le-au fost alături 27.000 de spectatori încurajând echipa din primul până în ultimul minut.

Ştiinţa a deschis scorul la ultima fază din prima repriză, când Băluţă a reluat cu capul pe colţul lung. Imediat după pauză, Mitriţă a marcat spectaculos, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. Băluţă a fot aproape de 3-0 când a şutat în transversală, iar ocazia a fost răzbunată de golul marcat de spaniolul Urko Vera, în urma unui corner, pe o gafă a lui Calancea. Băluţă a fost eliminat în minutul 80, primind uşor al doilea galben din partea arbitrului Istvan Kovacs. 

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-1.

Au marcat: Băluţă 45, Mitriţă 50 / Urko Vera 62.

"A fost o seară deosebită, o atmosferă deosebită. Am jucat bine în prima repriză, am început bine partea a doua, dar am suferit pe final, când am jucat în inferioritate numerică. Când întâlneşti echipe de acest gen trebuie să fii atent. Este o echipă cu multă experienţă care poate taxa orice greşeală. Important e rezultatul. Băluţă este un jucător care iubeşte mult echipa. Trebuie să crească şi să nu cadă în aceste capcane. Am preferat să încep meciul cu o linie de fundaşi cu experienţă şi am fost nevoiţi să-l folosim pe Burlacu titular. Ce se întâmplă pe teren, se termină pe teren. Nu vreau să vorbesc de arbitraj şi nici nu am s-o fac vreodată. Despre contract pot să vă spun că avem un proiect şi vrem să-l ducem înainte", a declarat  Devis Mangia la finalul meciului.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.