Duminică, 21 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 21 noiembrie 2017, ora: 10:28
rss
 

Ateliere de fotografie la Centrul pentru copii Aripi de Lumină al Arhiepiscopiei Craiovei

Ateliere de fotografie la Centrul pentru copii Aripi de Lumină al Arhiepiscopiei Craiovei

Centrul pentru copii "Aripi de Lumină" al Arhiepiscopiei Craiovei organizează în perioada noiembrie 2017 - februarie 2018 ateliere de fotografie, coordonate de Badea Remus Nicolae, corespondent foto al Agenției Naționale de Presă “Agerpres”, ProSport și colaborator al publicației online Craiova Forum. Atelierele se vor desfășura în fiecare marți, începând cu ora 13.00, prima activitate fiind programată pentru data de 21 noiembrie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Participanții la atelierul de fotografie sunt elevi ai Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova, instituție de învățământ cu care Centrul pentru copii “Aripi de Lumină” a încheiat o convenție de parteneriat pentru anul școlar 2017 - 2018. Participarea la ateliere este gratuită, acestea adresându-se copiilor care provin din familii aflate în dificultate.

 

Voluntariat pentru copiii din centrele sociale ale Arhiepiscopiei Craiovei

 

Badea Remus Nicolae este corespondent foto la Agenția Națională de Presă ”Agerpres”, ProSport si colaborator al publicației online Craiova Forum. De-a lungul anilor, a colaborat cu  mai multe publicații, printre care Evenimentul Zilei, Adevărul, ProSport sau Gazeta Sporturilor. A participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, obținând o serie de premii, printre care amintim: premiul I la Concursul Național de Fotografie de Presă „Foto Media”, București, secțiunea Artă și Cultură (anul 2000), premiul I la International foto show-room de la Suceava și Bucovina (anul 2001), două medalii de aur la Salonul fotografic de la Câmpina (anul 2005) etc.

A expus la mai multe saloane de Artă Fotografică din Spania, San Marino, Zagreb și Ucraina. Începând cu anul 1995, participă anual la “World Press Foto”, Amsterdam, Olanda.  Din anul 2000 este membru al Asociației Fotografilor de Presă din România.

          Specialistul în fotografie și fotojurnalism a desfășurat numeroase activități de voluntariat pentru copiii aflați în grija Arhiepiscopiei Craiovei. În anii 2015 – 2016 a coordonat mai multe ateliere de fotografie și fotojurnalism pentru copiii din cadrul Centrului social multifuncțional „Best Life” pentru copii dezavantajați social.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.