Vineri, 19 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 21 noiembrie 2017, ora: 08:59
rss
 

Patru doljeni, reținuți pentru furturi din societăți comerciale

Patru doljeni, reținuți pentru furturi din societăți comerciale

Aseară, polițiștii craioveni au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul inspectoratului, patru persoane, cu vârste între 17 și 42 de ani, bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În continuarea activităților investigative desfășurate de polițiștii Secției 3 Craiova într-o cauză penală privind furturi din societăți comerciale, fapte comise înperioada 22-29.10.2017, au fost identificați făptuitorii în persoana lui C.FLORIAN, 41 de ani, din Comuna Bistreț, Dolj, D.VIOLETA, 42 de ani, M.MARIA, 37 de ani și un minor de 17 ani, toți din municipiul Craiova.

 
Ieri dimineață, în baza mandatelor emise de magistrați, polițiștii craioveni au efectuat trei percheziţii domiciliare, astfel fiind depistată și condusă pentru audieri M.MARIA, celelalte persoane sustrăgându-se cercetărilor.
 
Cercetările au fost extinse, iar în afara localității Işalniţa, tot în cursul zilei de ieri, a fost depistată și prinsă D.VIOLETA.
 
De asemenea, la vederea poliţiștilor, C.FLORIAN a fugit pe câmp, în direcţia D.E. 70, fiind somat în repetate rânduri să se oprească, fără a se conforma însă dispoziţiilor. După efectuarea somaţiilor legale, un agent de poliție din cadrul Secției 3 Poliție a tras două cartuşe în plan vertical cu armamentul din dotare, astfel suspectul fiind prins.
 
În aceeași zi, polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova l-au depistat și pe minorul de 17 ani, acesta fiind, de asemenea, condus la sediul unității de poliție în vederea cercetărilor.
 
Din investigațiile polițiștilor craioveni a reieșit faptul că, cei patru suspecți, au sustras din incinta a trei societăți comerciale din Craiova, unelte şi componente electrice, o maşină de tuns, dar și două motoare electrice, în valore de 7.880 lei.
 
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, o parte dintre bunurile sustrase fiind recuperate și restituite societăților păgubite.
 
 
În baza probatoriului administrat în cauză de polițiști, pe numele celor în cauză au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.