Vineri, 19 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 15 noiembrie 2017, ora: 13:02
rss
 

Campanie de strângere de jucării - Să fim mai buni de sărbători

Acest articol conţine 2 poze
Campanie de strângere de jucării - Să fim mai buni de sărbători

Marți, 15 noiembrie, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a de-marat cea de-a VIII-a ediție a Campaniei de strângere de jucării “Să fim mai buni de sărbători”. Desfășurată neîntrerupt în cadrul proiectului“Cărticica pentruprichindei şi copii mai măricei”, acțiunea se adresează copiilor proveniți din medii defavorizate.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Jucăriile vor fi donate de profesorii și copiii de la școlile și grădinițele implicate în cadrul proiectului “Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei” și vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, la Secția Copii și Tineret - Ludotecă până la data de 8 decembrie 2017 inclusiv.

          Campania are un dublu rol.Pe de o parte, copiii înscrişi în proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, au posibilitatea de a dărui și de a aduce zâmbetul pe faţa micuţilor care vor primi jucăriile, iar pe de altă parte, copiii la care vor ajunge jucăriile se vor bucura și-și vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor.

          Toate jucăriile colectate vor fi donate către Școala Specială “Sf. Vasile” din Craiova.

          “Să fim mai buni de sărbători este un îndemn pe care l-am lansat în anul 2010. An de an, fără întrerupere, am strâns multe jucării pentru copiii care provin din medii defavorizate. Alături de jucăriile pe care le-am donat în fiecare an, le-am transmis celor mici și o rază de speranță, solidaritatea noastră, a bibliotecarilor, și a celorlalți copii care participă la proiectele noastre”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.