Luni, 17 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 3 octombrie 2017, ora: 08:45
rss
 

Claudiu Manda la deschiderea anului universitar: Universitatea din Craiova și-a câștigat recunoaşterea şi prestigiu în peisajul învăţământului superior românesc

Claudiu Manda la deschiderea anului universitar: Universitatea din Craiova și-a câștigat recunoaşterea şi prestigiu în peisajul învăţământului superior românesc
de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 “Doamnelor şi domnilor, domnule rector, onorat prezidiu, anul 2017 este un an important pentru Universitatea din Craiova și doresc să încep cu o urare: LA MULTI ANI, Universitatea din Craiova.

70 de ani de învățământ universitar la Craiova, 70 de ani de învățământ de calitatea, ani în care au fost creați specialiști în diverse domenii, specilaliști care au avut un rol decisiv în transformarea societății și economiei românești.

Sunt mândru că sunt absolvent al unei instituții care nu s-a abătut niciodată de la misiunea asumată.

În toți acești ani, Universitatea din Craiova și-a câștigat recunoaşterea şi prestigiu în peisajul învăţământului superior românesc

Anul viitor vom celebra Centenarul Marii Uniri  și Craiova, prin Universitate, va fi legată de capitalele Marii Unirii ((Bucureşti, Alba-Iulia, Chişinău, Cernăuţi)) printr-o „autostradă“ culturală simbolică, alături de Timişoara, Lugoj, Blaj, Arad, Sibiu, Iaşi, Constanţa, recunoscându-se astfel rolul istoric în pregătirea şi desfăşurarea actului de la 1 Decembrie 1918. Cultura a trecut de fiecare data mai repede de barierele birocrației și a construit mult mai repede drumuri și punți de legătură.

Îi felicit pe studenții care au ales Universitatea din Craiova și le spun să profite de libertatea pe care o dobândesc odată cu vârsta de 18 ani dar să nu uite nici un moment motivul pentru care se află aici. De modul în care ei se vor pregăti depinde viitorul României.

Domnilor profesori, vă doresc succes  în activitatea didactică și sunt convins că prin munca dumneavoastră veți forma o nouă generație, parte din România de mâine”, a fost mesajul vicepreședintelui senatului României, senatorul Claudiu Manda.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.