Luni, 10 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 22 septembrie 2017, ora: 09:07
rss
 

Ultima noapte de dragoste: Știința vrea să încânte Severinul deseară

Ultima noapte de dragoste: Știința vrea să încânte Severinul deseară

Fotbalul nu este război. Când este jucat de Universitatea Craiova, mai ales, fotbalul înseamnă desfătare, generozitate, bucurie de a trăi. Azi, de la ora 20:30, te așteptăm să te bucuri de fotbal și de viață în ceea ce ar putea fi ultimul meci la Severin al celei mai frumoase echipe din România.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Grație unei programări cel puțin ciudate, meciul cu Voluntari este al treilea jucat de Craiova în șase zile. Și acesta este un motiv pentru care alb-albaștrii au nevoie de tine, în această seară. Susține-i și fă-i să-și depășească oboseala și limitele fizice, pentru că o victorie ne-ar duce la loc pe 2, la un punct în spatele liderului.

Mitriță, Zlatinski și Rossi nu vor fi pe teren, dar ar putea reveni Dimitrov. În plus, croatul Datkovic probabil va debuta în tricoul Științei. În atac revine Băluță, care alături de Gustavo și Burlacu promit să facă iarăși spectacol, cum deja ne-au obișnuit atacanții lui ”Napoli de România”. Rămâne de văzut dacă și în poartă vor apărea surprize, pentru că Mangia a spus, la conferința de presă, că are în lot trei portari foarte buni și oricare dintre ei poate fi titular.

Adversarul, FC Voluntari, este în revenire de formă, după un start mai slab de sezon. Va fi o nucă tare, dacă ținem cont că vorbim totuși despre o echipă care a obținut două trofee interne în această vară (Cupa și Supercupa). Cu patru goluri și o pasă decisivă până acum în campionat, Alexandru Tudorie este principalul pericol din tabăra adversarilor, poziționat vârf de lance în clasicul 4-2-3-1 folosit de Claudiu Niculescu.

Nu sta acasă! Vino astăzi la Severin nu pentru echipă, ci pentru tine. Pentru că fotbalul jucat de Universitatea Craiova este una dintre puținele desfătări pe care încă ni le putem permite, într-o epocă tot mai zbuciumată și tot mai plină de frici și angoase. Hai, oltenii!

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.