Vineri, 25 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 11 septembrie 2017, ora: 14:00
rss
 

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, alături de elevi și dascăli la deschiderea noului an școlar

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, alături de elevi și dascăli la deschiderea noului an școlar

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a fost alături de elevii, părinții și cadrele didactice ale Colegiului „Carol I” și Colegiului “Elena Cuza” la deschiderea noului an școlar. Edilul din Bănie le-a urat succes elevilor și dascălilor și i-a asigura că vor găsi mereu un sprijin în autoritățile locale.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 “Este o onoare să fiu alături de elevi, profesori și părinți, la deschiderea noului an școlar. Sper că elevii revin cu emoție pe băncile școlii, pentru că fiecare an școlar aduce cu sine momente de neuitat. Pentru următoarele luni, școala va fi a doua casă pentru copii, unde vor descoperi lucruri interesante și vor lega amintiri pentru o viață.

Sub atenta îndrumare a dascălilor talentați din Craiova, copiii sunt viitoarea noastră generație de elită, ei sunt cei care ne vor reprezenta orașul oriunde pașii îi vor purta de-a lungul vieții. De aceea, nouă, autorităților locale, ne revine întreaga responsabilitate de a face tot ce ne stă în putință ca elevii să beneficieze de facilitățile unui învățământ de calitate. Pentru Primărie și Consiliul Local învățământul este o prioritate, prin investițiile importante pe care le programăm pentru fiecare unitate școlară, dar și prin grija cu care premiem de fiecare dată excelența în educație, oferind recompense celor mai merituoși dintre elevi și cadre didactice.

La început de an școlar, le doresc succes elevilor și profesorilor deopotrivă și îi asigurăm că, întotdeauna, vor găsi un adevărat sprijin în autoritățile locale. Fie ca școala să le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri și le urez tuturor celor implicați în actul educațional să ducă mai departe renumele învățământului craiovean”, a spus primarul Craiovei, Mihai Genoiu, la începutul anului școlar.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.