Duminică, 24 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 1 septembrie 2017, ora: 10:06
rss
 

Caravana ViATA e a ta începe cursurile de specializare a instructorilor auto la Craiova

Caravana ViATA e a ta începe cursurile de specializare a instructorilor auto la Craiova

In cadrul campaniei sociale „ViATA e a ta”, sustinuta de Golden Brau 0.0%, Caravana Academiei Titi Aur (ATA) ajunge pe 2 septembrie la Craiova -prima locatie din tara unde se va desfasura cursul de specializare a instructorilor auto care s-au inscris pe www.viataeata.ro.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro
 Trainerii si colaboratorii ATA vor sustine acest curs de specializare, care consta intr-un program teoretic si practic, in intervalul 09:00 - 17:00, in cadrul caruia instructorii auto vor afla informatii utile, structurate astfel incat sa fie mai usor de transmis viitorilor cursanti, vor invata care este diferenta dintre a fi profesor si antrenor si vor trece prin situatii limita (simulatoarele de impact frontal, rasturnare la 90 si 180 de grade si derapaj), pentru a putea intelege cum trebuie sa reactioneze orice sofer si ce inseamna de fapt conducerea defensiva.

 

Campania sociala „ViATA e a ta”, lansata de Academia Titi Aur pentru 2017 si derulata la nivel national de Asociatia LIKE Bucharest,sustinuta de Politia Romana – Directia Rutiera din cadrul IGPR, Autoritatea Rutiera Romana (ARR) si Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), se adreseaza in principal tinerilor soferi cu varste intre 18 si 24 ani, categorie pentru care accidentele rutiere reprezinta cauza numarul 1 de deces. Scopul este de a comunica si constientiza motivele din cauza carora au loc accidentele rutiere in Romania: viteza excesiva, alcoolul, oboseala, folosirea telefonului mobil la volan, medicamentele care provoaca somnolenta, neadaptarea la conditiile meteo si de trafic, starea precara a autovehiculelor etc.

 

Obiectivul campaniei consta in specializarea gratuita, cu sprijinul sponsorilor implicati, a unui numar cat mai mare de instructori auto, din toata tara, astfel incat viitoarele generatii de soferi sa fie mult mai bine pregatite. Suportul de curs a fost special conceput de echipa si colaboratorii Academiei Titi Aur, pentru a le ofere instructorilor auto informatii relevante si de impact pentru viitori soferi.

 

 Prima oprire a Unitatii Mobile ATA, in cadrul campaniei nationale “ViATA e a ta”, este la Craiova, unde, pe 2 septembrie, vor fi trainuiti instructorii auto din regiune. Urmatoarele orase sunt Timisoara, Cluj Napoca, Iasi si Brasov. De asemenea, pe 3 septembrie (duminica), persoanele fizice, care doresc sa urmeze in Craiova cursul de conducere defensiva ATA, se pot inscrie sunand la 0755.800.500 sau trimitand un mail la adresa office@titiaur.ro. Caravana ATA va fi amplasata in parcareafostuluimagazin PIC -CaleaSeverinului (vis-a-vis de fabrica HEINEKEN), iarduminica, in intervalul 17:00 – 20:00, voravealocdemonstratiigratuitepentrupublicullarg (simulatoare de impact frontal sirasturnare la 90 si 180 de grade), cu traineriiAcademieiTitiAur.

 

Golden Brau 0.0% esteunuldintreprincipaliisustinatori ai campaniei „ViATA e a ta” pentrucaapreciazacomportamentulconducatorilor auto responsabili, fiindbereasoferilor cu bunemaniere in trafic. In plus, Golden Brau 0.0%ii apreciazapecei care respectaregulile de circulatiesi de bun simt, precumsicolegii de trafic. Asadar, nu uitatisavapastratibunelemaniere in trafic, calmulsibunadispozitie la volan, pentrucadoarrespectandu-ipentruceilaltisoferiveti da dovada de politete in trafic!

 

Prin campania „ViATA e a ta”, Academia Titi Aur isi doreste sa-iinformezesisa-iconstientizezepesoferiasuprariscurilor la care se expun, atatei, cat siceilaltiparticipanti la trafic. 

 

Sfatul nostru este sa nu consumi niciodata alcool cand urmeaza sa conduci un autovehicul. Alegesafiisitu un Golden Driver, pastrandu-ticalmul, bunulsimtsibunadispozitiecandesti la volan! Si, nu uita… ViATA e a ta!

UnitateaMobila a AcademieiTitiAurisi continua Caravana nationalasivaajunge, in lunaseptembrie, in maimulteorase din tara, unde se vordesfasuraatatcursuri de specializarepentruinstructorii auto inscrisi in Campania “ViATA e a ta”, cat sicursuri de conduceredefensivapentruoricesofer care dorestesa se specializeze:

CURSURI SPECIALIZARE INSTRUCTORI AUTO (program 09:00 – 17:00, detalii: 0722.266.610, sustin@viataeata.ro)

·         9 septembrie la Timisoara (parcarea Jumbo)

·         16 septembrie la ClujNapoca (parcareaPolus Mall)

·         23 si 25 septembrie la Iasi (parcarea Era Shopping Center)

·         30 septembrie la Brasov (parcareaCoresi Mall).

CURSURI DE CONDUCERE DEFENSIVA PENTRU ORICE SOFER (program 09:00 – 17:00, inscrieri si detalii: 0755.800.500,office@titiaur.ro)

·         10 septembrie la Timisoara (parcarea Jumbo)

·         17 septembrie la ClujNapoca (parcareaPolus Mall)

·         24 septembrie la Iasi (parcarea Era Shopping Center)

·         1 octombrie la Brasov (parcareaCoresi Mall)

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.