Duminică, 24 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 17 august 2017, ora: 09:17
rss
 

Nouă victorie a Liei Olguța Vasilescu. Cel mai mare spital municipal construit după 1989 va fi inaugurat la Craiova

Acest articol conţine 10 poze
Nouă victorie a Liei Olguța Vasilescu. Cel mai mare spital municipal construit după 1989 va fi inaugurat la Craiova

O nouă victorie marca Lia Olguța Vasilescu va fi sărbătorită în curând. Fostul primar a anunțat că la Craiova s-a construit cel mai mare spital municipal din țară după 1989. Spitalul s-a construit la standard europene și va deține aparatură de înaltă performanță, iar craiovenii vor beneficia de cele mai bune tratamente medicale.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În circa o săptămână va fi inaugurat noul spital municipal, iar Secțiile Spitalului Filantropia din Craiova vor fi mutate acolo. Cu o suprafața de peste 10000 mp este cel mai mare spital construit în România, după revoluție. O altă promisiune îndeplinită pentru craioveni de administrația PSD

"Spitalul Municipal Craiova, cel mai mare din România construit după revoluție, este gata. Într-o săptămâna va fi inaugurat, iar Secțiile Spitalului Filantropia vor fi mutate aici. Construcția a început în urmă cu doi ani, dar documentația tehnică a demarat în 2013, după ce am constatat, ca primar, starea jalnică în care se aflau instituțiile sanitare din oraș. Am renovat toate spitalele aflate în subordinea primăriei și am construit, pe un schelet abandonat în 1993, un spital nou, cu o suprafață de peste 10.000 mp, cu 4 corpuri distincte, dotat cu mobilier nou, aparatură nouă, camere de luat vederi și instalații de aer condiționat.

Vă urez sa fiți sănătoși, dar dacă veți avea nevoie de tratament, în Craiova beneficiați de condiții europene. Îmi pare bine că spitalul este inaugurat înainte de stadion. Cârcotașii care au reproșat administrației PSD ca e interesată doar de stadion, pot constata acum ca sănătatea a fost prioritatea. O altă promisiune îndeplinită...", a spus ministrul muncii Lia Olguța Vasilescu.

Vezi poze!

 

 

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.