Duminică, 24 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 8 august 2017, ora: 09:38
rss
 

Tânăr de 20 de ani, reținut pentru dare de mită

Tânăr de 20 de ani, reținut pentru dare de mită

Polițiștii au introdus aseară, în arestul inspectoratului, un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia a fost emisă ordonanță de reținere pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În data de 07.08.2017, în jurul orei 13.30, o echipa de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție, aflată în executarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe b-dul Nicolae Romanescu din Craiova, un autoturism condus de U.ALEXANDRU, 20 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Germania care a declarat că nu are asupra sa actele de identitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că U.ALEXANDRU nu figurează ca posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române, astfel că acesta a fost condus la sediul secţiei pentru efectuarea de acte premergătoare începerii urmăririi penale.
         Pe timpul deplasării către unitatea de poliţie, dar şi în sediul secţiei, tânărul de 20 de ani a încercat să ofere, în mod explicit, celor trei poliţişti sume de bani pentru ca aceştia să nu întocmească documente legale, astfel că polițiștii au informat de îndată conducerea secţiei de poliţie, dar și comanda inspectoratului.
Astfel, au fost sesizaţi ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, iar sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, la sediul Secţiei 2 Poliție, U.ALEXANDRU a fost prins în flagrant în timp ce oferea poliţiştilor suma de 50 euro.
Tânărul de 20 de ani a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
În aceeași zi, procurorul de caz a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore,  urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii l-au încarcerat pe U.ALEXANDRU  în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.
 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.