Miercuri, 27 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 24 iulie 2017, ora: 09:33
rss
 

Global Village a depășit granițele dintre culturi

Global Village a depășit granițele dintre culturi

Multiculturalitatea a răsunat în Bănie în acest weekend datorită evenimentului marca AIESEC Craiova, Global Village care a strâns în același loc aproximativ 100 de voluntari internaționali, tinerii ce au ales să se implice activ în schimbarea lumii.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

     Scopul evenimentului a fost de a aduce mai aproape de craioveni culturi din întreaga lume, oferindu-le ocazia de a afla mai multe detalii despre tradițiile, obiceiurile voluntarilor ajunși în Craiova datorită proiectelor AIESEC. Participanții au putut gusta din preparatele culinare specifice țării fiecărui voluntar precum: China, Tailanda, Spania, Egipt, Portugalia, Grecia, Scoția, Tunisia, Turcia; de asemenea, s-a dansat pe cântece tradiționale fiecărei culturi.

    “Pot spune că acest Global Village ne-a depășit așteptările, m-a bucurat foarte mult faptul că oameni de diferite vârste au comunicat deschis cu studenții internaționali participanți, scopul acestui eveniment fiind atins. Atmosfera a fost una placută, degajată, în care am interacționat, ca și craioveni, cu diferite culturi din douăzeci și două de țări. Am observat deschiderea persoanelor prezente la nou și asta nu poate reprezenta decât un factor pozitiv în reușita evenimentului. De altfel,tinerii internaționali au rămas cu o părere plăcută despre atmosfera și mentalitatea locală. Aș vrea să îi mulțumesc pe această cale partenerului nostru, EVOBRAND, care a contribuit la succesul evenimentului și sperăm sa îl avem alături în continuare.” declară Șerban Băluță, președintele organizației AIESEC Craiova.

    Global Village este un eveniment cu o istorie importantă pentru organizația de studenți, acesta aducând laolaltă mai multe culturi unde oamenii pot socializa într-un mediu deschis și prietenos. De asemenea, craiovenii au putut afla mai multe detalii și despre programele de internship internațional pe care AIESEC le pune la dipoziția tinerilor studenți, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership.

    AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior prezentă în peste 126 de țări și teritorii al cărui scop este crearea unei lumi mai bune.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.