Sâmbătă, 23 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 17 iulie 2017, ora: 09:44
rss
 

Luptă alături de Știința în dubla cu A.C. Milan

Luptă alături de Știința în dubla cu A.C. Milan

După mulți ani de așteptare, Știința s-a întors acolo sus unde îi este locul. Și anume, în competițiile europene.

de Cătălin Filip
redactia@oltenia24.ro

  20.000 de suflete alb-albastre îi vor purta la Severin pe ai noștri pe valul unui entuziasm menit să ne ducă în faza superioară a competiției UEFA Europa League. Lucrul acesta s-a mai întâmplat în trecut: tot cu o echipă italiană și tot cu zeci de mii de suporteri în tribune.

Ne întoarcem în timp. Mai exact, pe data de 15 septembrie 1982. Se disputa primul tur din Cupa UEFA. Împinsă de la spate de 50.000 de olteni, cea mai frumoasă echipă a tuturor timpurilor, Craiova Maxima, s-a impus în fața Fiorentinei. Ungureanu, Cârțu și Balaci au declanșat, pe rând, trei cutremure cu magnitudinea 3,1 pe „Central”. A fost îndeajuns pentru a declanșa fiesta pe străzile din Bănie și a visa cu ochii deschiși la accederea în fazele superioare.

De asemenea, și trecutul lui Devis Mangia din Serie „A” ne face să sperăm. Noul tehnician al clubului nostru a debutat în prima ligă din Italia în anul 2011, pe banca celor de la Palermo. Adversară a fost echipa Inter Milano, pe care Devis a reușit să o învingă cu scorul de 4-3, în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din sezonul respectiv.

Istoria ne obligă să rescriem filele istoriei alb-albastre, să fim cei mai buni dintre români, iar pentru acest lucru avem nevoie mai mult ca niciodată de tine: al doisprezecelea fotbalist din teren. ÎMPREUNĂ LUPTĂM CU ONOARE PÂNĂ ÎN ULTIMA SECUNDĂ!, scrie pe site-ul csuc.

În atenția suporterilor Științei: toate detaliile legate de „dubla” cu A.C. Milan din turul trei preliminar UEFA Europa League vor fi furnizate cât mai curând, pe website-ul oficial al clubului nostru.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.