Sâmbătă, 23 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 13 iulie 2017, ora: 09:31
rss
 

Universitatea și-a prezentat noul echipament și sponsorul principal

Universitatea și-a prezentat noul echipament și sponsorul principal

Clubul Universitatea Craiova și-a prezentat echipamentele de joc pentru sezonul 2017-2018, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Hotel Ramada. La întâlnirea cu reprezentanții mass-media a fost prezentat și noul sponsor oficial al grupării alb-albastre, Betano, firmă de pariuri sportive.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

„Oltenia celui mai mare sculptor / Al omenirii, Constantin Brâncuși”, spune imnul nostru. Iar noul echipament oferit de Joma face apel către tradiție, către simboluri, către rădăcinile a tot ceea ce ne definește și ne face ceea ce suntem: cei mai buni dintre români, scrie site-ul oficial al oltenilor, csuc.ro. Echipamentul este produs de firma Joma și la prima vedere pare unul inedit. Pe centrul echipamentului este simbolizată "Coloana Infinitului", în timp ce pe spate stă scris "Știința Craiova", iar pe număr este prezentă figura leului. De asemenea, o noutate este și faptul că pe toate cele 3 echipamentele de joc apare sigla cu "leul". Pentru echipamentele de deplasare, oficialii echipei craiovene au optat pentru un tricou alb cu dungi albastre și pentru unul negru cu dungi albe. Pe pieptul fotbaliștilor Universității va apărea numele și sigla unei case de pariuri, Betano. Parteneriatul a fost prezentat astfel:

BETANO.com, operator internațional de pariuri sportive si cazinou online, devine partener principal alUniversității Craiova.

Anunțul oficial a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Hotel Ramada din Craiova, unde clubul a prezentat noul echipament de joc pentru sezonul 2017 - 2018, noua componență a echipei tehnice și cele mai recente transferuri. Odată cu acest parteneriat, logo-ul Betano va fi prezent pe partea frontală a tricourilor oficiale de joc ale Universității Craiova, pentru următorii trei ani.

Cea mai reprezentantivă echipă de fotbal a Olteniei, Universitatea Craiova, a fost prima echipă românească de fotbal care a ajuns într-o semifinală de cupe europene. Astfel, Betano se alătură „Științei”, un proiect cu o bază solidă, cu o evoluție notabilă și cu potențial de creștere.

Meciurile de acasă ale echipei de fotbal a Craiovei vor fi găzduite în curând pe noul stadion „Ion Oblemenco”, cu peste 30.000 locuri, care va fi inaugurat până la finalul anului. Stadionul reprezintă un proiect de amploare pentru sportul românesc și se anunță a fi cel mai modern din România. Jucătorii echipei Universitatea Craiova vor intra pe noul stadion pentru prima dată purtând echipamentele cu logo-ul Betano.

“Ne bucurăm că am găsit în cadrul clubului sportiv Universitatea Craiova valori și obiective care ne sunt familiare - multă muncă investită în îmbunătățiri constante, efort susținut pentru obținerea recunoașterii, spirit de luptător. Toate acestea au dus la una dintre cele mai loiale comunități de fani, ‘leii’, cum știm că sunt denumiți. Credem că acest parteneriat va fi unul pozitiv și de lungă durată, mai ales pentru că a fost construit pe o fundație solidă și pe valori puternice”, a declarat Thanassis Kanouris, Head of International Marketing Betano.com.

“Le urăm celor de la Betano un bun-venit oficial în familia noastră de parteneri ai Universității Craiova. Credem cu tărie că asocierea acestor două entități este menită să obțină performanță, să ne crească potențialul și să ne îndrepte către obiective îndrăznețe. Având alături un partener atât de important, avem încrederea că putem ținti cât mai sus în acest sezon și că putem menține angajamentul nostru față de suporteri, în calitate de ‘Campioana unei mari iubiri’ ”, a declarat Marcel Popescu, Manager General Universitatea Craiova.

Betano și brandul omolog Stoiximan operează în Grecia, Cipru și România. Betano oferă pe piața din România produse de top, precum pariuri pre-match și live, transmisiuni live ale competițiilor sportive, jocuri de cazinou și aplicații dedicate dispozitivelor mobile, combinate în mod armonios cu servicii de înaltă calitate pentru membrii săi, din luna mai 2016, când marca s-a lansat oficial pe piața din România.

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de jocuri de noroc online care folosește cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfață prietenoasă membrilor și o experiență de pariuri completă. Platforma pune la dispoziția membrilor o gamă largă de activități de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistență rapidă, tranzacții sigure și rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a Gambling Malta Limited, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru și România.

Despre Universitatea Craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a luat naștere în anul 1948 la inițiativa unui grup de studenți și profesori din cadrul Universității din Craiova și a devenit un veritabil ambasador al României. Golurile lui Oblemenco, Balaci, Cârțu, Cămătaru și Craioveanu și marile meciuri europene au făcut din Craiova capitala fotbalului românesc ani la rând. Din 1948 până în 1992, cât timp clubul și implicit secția sa de fotbal, s-au aflat sub tutela Ministerului Educației Naționale, Universitatea Craiova a realizat marile performanțe: patru titluri naționale și șase cupe ale României, plus calificarea în premieră pentru o echipă românească în semifinalele unei cupe europene. Universitatea Craiova a fost prima echipă din România care a eliminat formații din Germania (Kaiserslautern) și Anglia (Leeds United).

Palmares:

·         De patru ori campioană a României: 1973-1974, 1979-1980, 1980-1981, 1990-1991

·         De șase ori câștigătoare a Cupei României: 1976-1977, 1977-1978, 1980-1981, 1982-1983, 1990-1991, 1992-1993

·         Semifinalistă a Cupei UEFA: 1982-1983

·         Sfertfinalistă a Cupei Campionilor Europeni: 1981-1982

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.