Duminică, 18 noiembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 22 mai 2017, ora: 09:19
rss
 

Preselecție la Dolj, pentru Festivalul Maria Tănase

Preselecție la Dolj, pentru Festivalul Maria Tănase

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează în data de 10 iunie 2017, ora 10:00, la sediu, preselecția concurenților din județul Dolj pentru cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 La preselecție pot participa tineri soliști vocali și instrumentiști, cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Concurenții vor interpreta două piese muzicale, de preferat inedite, din care una să fie doină sau baladă, iar alta ritmată. Pentru o mai bună evaluare, concurenții vor mai avea pregătite și alte piese din repertoriul unor interpreți consacrați, reprezentativi pentru zona etnofolclorică a Olteniei. Constituie un avantaj în evaluarea concurenților interpretarea de piese culese din vatra satului.

 

Înscrieri se pot face zilnic, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00, până la data de 9 iunie 2017 inclusiv, la sediul C.J.C.P.C.T. Dolj, strada Alexandru Macedonski, numărul 28.

 

Pentru înscriere, participanții vor completa și depune o fișă la sediul instituției, fișă care se găsește și în format electronic pe paginile facebook https://www.facebook.com/FestivalulMariaTanase/ și https://www.facebook.com/ccp.dolj/ .

 

Festivalul – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc Maria Tănase“ – ediția a XXIV-a va avea loc anul acesta în perioada 13 – 17 noiembrie, la Teatrul Național Marin Sorescu“ din Craiova.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.