Vineri, 25 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 19 aprilie 2017, ora: 08:57
rss
 

Consiliul Județean Dolj a aniversat 25 de ani de la reînființare

Consiliul Județean Dolj a aniversat 25 de ani de la reînființare

Conducerea Consiliului Județean Dolj a organizat, marți, o manifestare pentru marcarea celor 25 ani de la reînființarea instituției după Revoluția din 1989. La eveniment sunt invitați foşti consilieri județeni, peste 250 de persoane, foşti vicepreşedinți ai CJ Dolj, şefi de instituții subordonate, dar şi actuali şi foşti angajați ai instituției.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 "Sunt 25 de ani în care, datorită activității depuse de consilierii județeni, dar și de instituțiile care alcătuiesc această mare familie, Consiliul Județean și-a construit un prestigiu, un blazon care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât acest eveniment ne-a prilejuit reîntâlnirea cu toți cei care, de-a lungul timpului, au contribuit în mod decisiv la evoluția județului nostru. Ceea ce a caracterizat dintotdeauna activitatea Consiliului Județean este faptul că, indiferent de orientarea politică, toți cei care au format, în acești 25 de ani, legislativul județean au știut să-și dea mâna pentru proiectele majore, pentru inițiativele și demersurile realizate în beneficiul doljenilor. Acest consens în interesul comunității ne-a permis să punem în operă investiții care au transformat în mod vizibil județul, care au creat condiții de viață mai bune și care vor rămâne și peste ani drept adevărate repere ale reușitelor unei instituții care a așezat în permanență cetățeanul în centrul preocupărilor sale", a spus preşedintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

 

Prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a participat la şedinţa solemnă a Consiliului Judeţean Dolj, iar cu această ocazie a declarat: „Sunt deosebit de onorat să fiu alături de dumneavoastră, în calitate de  reprezentant al Guvernului în judeţ, într-un moment atât de important în viaţa Consiliului Judeţean Dolj, când sărbătoriţi un sfert de secol de la reînfiinţare. Aş vrea să vă spun în doar câteva cuvinte ce înseamnă pentru noi, reprezentanţi ai administraţiei publice şi doljeni deopotrivă,  instituţia Consiliului Judeţean Dolj. Este vorba de respect pentru autonomia locală, apropriere faţă de nevoile doljenilor, excelenţă în administraţie şi nu în ultimul rând, o promovare a dezvoltării durabile a judeţului. Vă rog să-mi permiteţi să vă mulţumesc şi să vă felicit pentru tot ceea ce reprezentaţi  în viaţa comunităţii doljene. În speranţa continuării unei colaborări fructuoase, vă asigur că veţi avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj. La mulţi ani!” – prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.