Vineri, 25 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 10 aprilie 2017, ora: 12:25
rss
 

Organizațiile de femei și de tineret ale ALDE Dolj au oferit cadouri de Paște elevilor de cilcul primar din comuna Malu Mare

Organizațiile de femei și de tineret ale ALDE Dolj au oferit cadouri de Paște elevilor de cilcul primar din comuna Malu Mare

Organizațiile de femei și de tineret ale ALDE Dolj au oferit cadouri de Paște elevilor de cilcul primar din comuna Malu Mare.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Anișoara Stănculescu, preşedinte OFLDE Dolj ”Acţiunea noastră este prima dintr-o campanie de premiere a performaţelor şcolare ale copiilor din mediul rural doljean. Ea va continua nu doar în această săptămână ci pe parcursul întregului an

ALDE DOLJ îşi propune să încurajeze permanent copiii din mediul rural să meargă la şcoală şi să obţină rezultate cât mai bune la învăţătură.

ALDE consideră că investiţia în educaţie este un motor de dezvoltare economică, de progres social şi pentru judeţul Dolj. În repetate rânduri organizaţia partidului condusă de deputatul Ion Cupă s-a exprimat pentru susţinerea unor proiecte precum ”O masă caldă gratuită în fiecare şcoală”, ”Adoptă o scoală”, ”Transport gratuit şi sigur pentru elevii navetişti”.

În aceste zile premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui, organizaţia de femei OFLDE Dolj, condusă de Anişoara Stănculescu şi organizaţia de tineret TLDE Dolj, condusă de Adrian Marinescu au demarat o campanie simbolică de stimulare a copiilor din comunele Doljului pentru a merge la şcoală şi a învăţa cât mai bine.

Astfel, mai mulţi copii, cu rezultate bune la învăţătură, din ciclul primar de învăţământ de la Şcoala din Comuna Malu Mare au primit cadouri din partea ALDE Dolj.

Acţiunea ALDE va continua în această săptămână. Copii merituoşi din comunele Bucovăţ, Sadova şi Cernăteşti vor primi din partea organizaţiei doljene un semn de preţuire şi încurajare pentru eforturile şcolare încununate de succes.

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.