Vineri, 25 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 10 aprilie 2017, ora: 09:26
rss
 

Claudiu Manda:Vestea intensificării investițiilor a producătorului Ford la Craiova și crearea a 1000 de locuri de muncă este foarte bună

Claudiu Manda:Vestea intensificării investițiilor a producătorului Ford la Craiova și crearea a 1000 de locuri de muncă este foarte bună

Președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, împreună cu președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, și primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, l-au însoțit pe premierul României, Sorin Grindeanu, în vizita efectuată la Ford România, în ziua de 07 aprilie 2017.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Liderul social-democrat a declarat că se bucură că producătorul auto a luat decizia intensificării investițiilor la Craiova și că vestea creări a 1000 de locuri de muncă este una îmbucurătoare.

”Împreună cu domnii Ion Prioteasa și Mihail Genoiu l-am însoțit pe premierul României, domnul Sorin Grindeanu, la întâlnirea cu reprezentanții Ford România. A fost o vizită benefică pentru noi. Vestea intensificării investițiilor la Craiova și crearea a 1000 de locuri de muncă este una foarte bună pentru economia locală, pentru craioveni, pentru doljeni. A venit o veste bună și de la premierul României pentru Oltenia. Am trecut în sfârșit de la vorbe la fapte. Vom avea un drum expres de mare viteză cu regim de autostradă, pe care și l-au dorit foarte mult și cei de la Ford România, dar și alți investitori care își doresc să vină la Craiova sau în alte localități din județul Dolj”, a spus senatorul Claudiu Manda.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.