Marţi, 26 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Economie » 24 octombrie 2016, ora: 08:26
rss
 

Rezultatele Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Rezultatele Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a organizat astăzi,20 octombrie 2016,Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi,eveniment care s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

  

În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 192 agenţi economici ,dintre care 50 au participat la eveniment.

Din totalul celor 776 locuri de muncă oferite de angajatori, cele mai multe,696,au fost pentru persoanele fără studii superioare, iar 80 pentru cele cu studii superioare.

Meseriile pentru care au fost oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare sunt: electrician,instalator,lăcătuş,sudor,dulgher,confecţioner articole textile,agent  de securitate,lucrător comercial,casier,agent servicii clienţi, bucătar,ospătar şi recepţioner hotel.

Meseriile pentru care au oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare sunt:inginer/subinginer în diverse ramuri de activitate,specialişt în domeniul energiei,proiectant,programator fabricaţie,analist calitate,jurist,expert achiziţii publice,reprezentant comercial,agent servicii clienţi .

Un număr de 527 de persoane au participat la această acţiune (din care 435 au fost din rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ), 168 dintre acestea fiind selectate în vederea angajării.

12 persoane  au fost încadrate în muncă, din care 11 persoane fără studii superioare, pentru următoarele meserii: lăcătuş-mecanic,electromecanic auto,casier,vânzător,agent vânzări,lucrător comercial,gestionar depozit,operator ghişeu,ambalator manual, iar o persoană cu studii superioare a fost încadrată ca reprezentant comercial.

Evaluarea finală a rezultatelor Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va fi realizată la o lună de la data desfăşurării.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.