Joi, 21 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 24 august 2016, ora: 10:44
rss
 

Prefectul de Dolj, prezent la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie Rovine

Prefectul de Dolj, prezent la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie Rovine

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat marţi, 23 august 2016, la ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie „Rovine”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Cu acest prilej a declarat:

„Sunt deosebit de onorat să particip la un eveniment atat de important în existenţa unei structuri de elită a Armatei Române – ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie «Rovine». 

Dacă în urmă cu câteva luni, în acelaşi loc, tot în prezenţa dumneavoastră, îl felicitam pe domnul colonel Dan Ionescu pentru faptul că a fost împuternicit locţiitor al comandantului acestei unităţi, astăzi, doresc să-i adresez din nou sincere felicitări pentru modul profesionist în care a reuşit să asigure conducerea, şi totodată, să-i mulţumesc pentru colaborarea ireproşabilă pe care a avut-o cu Instituţia Prefectului Judeţului Dolj în toată această perioadă.

În calitate de prefect al judeţului Dolj, doresc să-i urez un călduros bun venit domnului colonel dr. Daniel Petrescu şi mult succes în noua funcţie de comandat al Brigăzii 2 Infanterie «Rovine».

Îmi exprim convingerea că domnia sa ne va reprezenta cu profesionalism şi va aduce o însemnată contribuţie la păstrarea renumelui pe care Brigada 2 Infanterie «Rovine» l-a câştigat în rândul partenerilor din Uniunea Europeană şi din NATO prin faptele de vitejie ale bravilor săi militari. De asemenea, îl asigur pe domnul colonel dr. Daniel Petrescu că va avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj şi al meu personal, în activităţile pe care le va desfăşura” – prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.

 

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.