Luni, 22 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 16 iunie 2016, ora: 09:31
rss
 

Donează şi dotează, Împreuna pentru educația copiilor noștri!

Donează şi dotează, Împreuna pentru educația copiilor noștri!

Asociația Junior Chamber International Craiova - JCI Craiova organizează joi, 16 martie 2016, începând cu ora 18.00 la Hotel Prestige Craiova, evenimentul DONEAZĂ ȘI DOTEAZĂ împreună cu Școala Generală 22.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Donează și dotează este un proiect caritabil ce își propune sa promoveze un model de bună practică în educația româneasca. Valorile, pe care acest proiect dorește să le promoveze sunt lucrul în echipă, informarea, comunicarea și conștientizarea faptului că, reorientarea sistemului de învățământ către elevi se poate realiza doar prin aceste valori.

 

Sumele colectate vor fi anunțate public și aparțin în totalitate Școlii Generale nr 22. Decizia în privința destinația acestei sume va aparține Asociației de părinți în colaborare și comunicare cu Comitetul director al școlii. Sumele colectate vor fi utilizate în vederea îmbunătățirii condițiilor oferite de către instituția de învățământ beneficiară, elevilor săi.

Proiectul se va desfășura astfel:

Elevii fiecărei clase vor realiza în echipă alături de un cadru didactic coordonator un obiect de natură artistică, științifica, etc. ce se va vinde prin licitație. Cumpărători pot fi părinți, cadre didactice, invitați, etc.

 

Părinții se pot alătura conceptului de echipă prin participarea lor directă la licitație cu servicii profesionale, pe care  le pot oferi. Beneficiar al acestui serviciu va fi o alta persoană aflată la eveniment care are nevoie de acel serviciu și pentru care oricum ar plăti. ( ex: Medicul X oferă o consultație, un alt părinte o achiziționează pentru ca are nevoie de ea, dar banii îi donează scolii.)

 


Despre JCI Craiova

Misiunea JCI Craiova este aceea de a fi o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

Proiectele JCI Craiova se desfășoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:

  • antreprenoriat şi business,
  • dezvoltare personală şi leadership,
  • responsabilitate socială – implicare în comunitate,
  • relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internațional principal ONU.

Prin specificul organizației, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetățeanului de drept, JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în aparatul decizional și conceptul de cetățenie activa. Detalii pe www.jcicraiova.ro .

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.