Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 26 octombrie 2015, ora: 09:55
rss
 

C.N. Carol I susține Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021

C.N. Carol I susține Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021

Colegiul Național ”Carol I” organizează, în parteneriat cu Galla Academy, Balul Bobocilor. Evenimentul are loc în data de 23 octombrie 2015, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00 și va aduna pe scenă 9 cupluri de boboci.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Tema balului este ”Neon Night”,  iar pe scenă va urca DJ Optik. Momentele artistice de la bal vor fi susținute de către elevii Colegiului, printre acestea numărându-se și o scenetă special creată pentru ”Craiova – Capitală Europeană a Culturii 2021”. Balul Bobocilor al Colegiului Național ”Carol I” se remarcă prin originalitate la proba de cultură din cadrul concursului ”Miss&Mister Boboc 2015” cu întrebări de cultură generală din materiile studiate de elevi în clasa a VIII-a.

 Primăria Municipiului Craiova și Asociația ”Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” susțin Balul Bobocilor al Colegiului Național ”Carol I”, fiind un sprijin pentru organizatori. Prin acest eveniment, Consiliul Elevilor demonstrează încă odată implicarea în cadrul Colegiului Național ”Carol I”, Colegiu ce în data de 20 mai 2016 va împlini 190 de ani de la înființare, fiind al doilea liceu din țară cu predare în limba română.

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.