Luni, 21 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 5 iunie 2015, ora: 10:38
rss
 
Primăria Craiova și-a făcut datoria față de Sănătate

Olguța Vasilescu: Anul viitor craiovenii se vor trata în condiții de top

Acest articol conţine 7 poze
Olguța Vasilescu: Anul viitor craiovenii se vor trata în condiții de top

Noul spital municipal care se va realiza pe scheletul de lângă Boli Infecțioase de pe Calea București a fost scos la licitație. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a arătat primele imagini cu proiectul unității sanitare care urmează să se construiască.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Craiova va beneficia de încă un spital la standarde europene realizat de administrația locală. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a făcut tot posibilul ca pe timpul mandatului său să aducă sănătatea pe primul loc reușind să investească în toate spitalele care se află în subordinea administrației locale. Proiectul pentru noul spital municipal care se va clădi pe scheletul de lângă cel de Boli Infecțioase arată că locuitorii Craiovei vor beneficia de cele mai bune condiții medicale. Acest spital va fi cel mai modern din Craiova, dar și cel mai dotat din punct de vedere medical. Secțiile care se vor muta în noua clădire sunt secțiile Medicală I, Medicală II, Medicală III, Fizioterapie și Urgență aferente Spitalului Clinic Municipal Filantropia”.

Noul spital municipal a fost scos la licitație. Anul viitor craiovenii se vor trata în condiții de top. Spitalele de Boli Infecțioase, de Neuropsihiatrie, Maternitatea și Secția de copii de la Filantropia sunt la standarde europene, iar celelalte secții de la Filantropia vor fi mutate anul viitor în noul spital municipal. Precizez că Spitalul numărul 1 nu aaprține de municipalitate”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.