Luni, 21 mai 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 2 iunie 2015, ora: 14:56
rss
 
Construirea noii arene se apropie cu pași repezi

Stadionul Ion Oblemenco a rămas fără tribune

Acest articol conţine 2 poze
Stadionul Ion Oblemenco a rămas fără tribune

Nimic din ce a fost stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova nu mai pare a fi. Firma care se ocupă de demolarea arenei se mișcă cu rapiditate. La fiecare trei minute, de pe poarta stadionului Oblemenco iese câte un camion încărcat cu pământul care se afla sub tribune. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, susține că lucrările sunt mult mai avansate decât cum este prevăzut în grafic.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Lucrările de demolare a stadionului Ion Oblemenco” din Craiova se derulează rapid. Firma care se ocupă de demolare mai are puțin, iar apoi va începe construirea noii arene, care va costa peste 50 de milioane de euro.

“Ce a mai rămas din Oblemenco? Cam așa arată azi. La fiecare trei minute iese o basculantă încărcată cu pământ”, a postat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe o rețea de socializare. Conform edilului șef, tot pământul este depozitat peste groapa de gunoi de la Mofleni. Edilul susține că, cel mai probabil, lucrările de demolare se vor termina în trei săptămâni deși în caietul de sarcini, firma mai are la dispoziție o lună și jumătate.  

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.