Vineri, 22 septembrie 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 31 martie 2015, ora: 11:58
rss
 

Toți locuitorii din comuna Cârcea vor avea apă și canalizare

Acest articol conţine 2 poze
Toți locuitorii din comuna Cârcea vor avea apă și canalizare

Localitatea doljeană Cârcea începe să semene tot mai mult cu un orășel, mai ales că în scurt timp toți locuitorii vor beneficia de utilitățile unui trai decent, mai exact apă și canalizare. Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, spune că în două luni de zile, toți locuitorii din partea de sus a comunei vor avea utilitățile introduse, urmând proiectul de apă și canalizare din zona Banu Mărăcine și mai apoi asfaltarea străzilor.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

3500 de locuitori din comuna Cârcea vor avea apă și canal. Proiectul a costat 2 milioane de euro, iar banii au fost asigurați de către bugetul local al comunei. Avem în derulare proiectul de canalizare și extindere a rețelei de apă. Aici vorbim de o rețea de 13,9 km cu stație de epurare ape menajere. Cu acest proiect rezolvăm problema apei șicanal pentru toți locuitorii din comuna Cârcea, partea de sus. Este un proiect care a început în urmă cu 1 an și jumătate și se va finaliza peste două luni de zile. Beneficiari vor fi peste 2000 de locuitori ai comunei. În același timp, dacă în două luni de zile, terminăm acest proiect de apă și canal, suntem pregătiți deja cu proiectul de apă și canalizare pentru cartierul de la Ford, în zona Banu Mărăcine. Este un proiect cu o lungime de 8 km de apă și 8 km de canal, unde vor rezolva și problemele de infrastructură din zona respectivă după care vom veni și cu un proiect de asfaltare”, a declarat primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză.  Acest proiect are o perioadă de execuție de 1 an și 2 luni. Primarul Pupăză speră ca până la jumătatea anului 2016 să se finalizeze și acest proiect după care promite  asfaltarea tuturor străzilor din comună.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
1. http://product-club.com/  26 aprilie 2017, 15:58
Nutrition is a illustrious part of having a in the pink lifestyle. You may scarcity to be more in good, but do you know how to put up with the victory step? It isn't precisely as intricate as <a href=http://www.beste-supplementen.com>www.beste-supplementen.com</a> you may think. Capitalize on these tips after a happier and healthier life. As a substitute for of giving up favorite dishes that aren't healthy, just swap out unhealthy ingredients for more life-giving options. It's basic that you discern the nutrition of anything you consume regularly, then uncover healthier alternatives and assimilate them into your lifestyle. Restaurants customarily supply this dirt today. Lunch a heterogeneity of protein cranny of the week. Pick meats substandard in overfed, fish, and poultry without the skin. Eggs are another wonderful source of protein. Into has shown that an egg every time does not stir salubrity negatively. Crack at to procure no less than everybody meat-free date per week. Take seeds, peanut butter, peas, or beans instead. People scholarly in meet nutrition know that warmly milled grains are not healthy. The significant source of fiber and nutrients in caboodle largely grains comes from the unprocessed organization that leaves the husk or body intact. A substitute alternatively of buying a fiber appurtenance, just take in nourishment whole grains. No, this is undoubtedly counter-productive.
Ştiri pe bandă
 
365MAG
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Doljul, pe primul loc la încheierea contractelor de finanțare pentru PNCCF
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Toți locuitorii din comuna Cârcea vor avea apă și canalizare
Se fac angajări pentru fabrica de biscuiţi ETI
Termenul până la care pot fi plătite retroactiv contribuțiile de asigurări sociale, prelungit de Guvern
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.