Sâmbătă, 23 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 27 martie 2015, ora: 14:00
rss
 

Olguţa Vasilescu a semnat contractul pentru iluminatul public din Craiova

Acest articol conţine 2 poze
Olguţa Vasilescu a semnat contractul pentru iluminatul public din Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a semnat azi contractul pentru iluminatul public pentru municipiul Craiova. Contractul între Primăria Craiova şi firma Flash Lighting din Bucureşti vine după doi ani de procese.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

Contractul este în valoare de 53 de milioane de lei, făcându-se o economie de 12,5 milioane de lei. După 48 de luni de procese, instanţa a decis că cei care au contestat firma Flash Lighting Service din Bucureşti, cea care a câştigat licitaţia organizată de administraţia locală nu au avut temei legal. Cererea acestora a fost respinsă, iar firma care de azi se va ocupa de iluminatul public din Craiova este Flash Lighting Service. Contractul de atribuire al iuluminatului public este pe o perioadă de 10 ani.

“Astăzi s-a semnat contractul pentru iluminatul public din municipiul Craiova. Dupa 2 ani de contestaţii în instanta, în sfârsit, am reuşit.  Contractul este pe o perioadă de 10 ani. Dacă se făcea contractul doar pe o durată de patru ani, era nerentabil pentru firmă. Așa a fost scos de la început și așa se scot contractele de iluminat, pe o durată mai mare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.