Sâmbătă, 23 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 25 martie 2015, ora: 12:23
rss
 

Măsuri de circulație pe străzile din Craiova

Măsuri de circulație pe străzile din Craiova

Primăria Municipiului Craiova anunţă că începând cu data de 27.03.2015 se va racorda la Sistemul de funcţionare corelată a semafoarelor instalaţia de semaforizare existentă la intersecţia str. Calea Severinului cu str. Tufănele (zona S.I.F. Oltenia), parte componentă a proiectului “Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova”, proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

De asemenea, începând cu această dată se vor monta dispozitive separatoare de sensuri pe Calea Bucureşti în intersecţia cu str. A.I. Cuza, care vor permite doar efectuarea virajului la stânga pentru vehiculele care se deplasează pe Calea Bucureşti, pe relaţia Facultatea de Mecanică → str. A.I. Cuza.

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează intersecţiile respective să circule cu atenţie conformându-se semnalizării rutiere şi reglementărilor de dirijare a traficului instituite prin funcţionarea semafoarelor.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.